Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Νέα περίπτωση Κούνεβα: Μαφιόζικη επίθεση σε εργαζόμενη




Μαφιόζικη δολοφονική επίθεση, που θυμίζει πολύ έντονα την αντίστοιχη επίθεση στην Κ. Κούνεβα, δέχθηκε εργαζόμενη σε καφετέρια μετά τη διαπραγμάτευση με τον εργοδότη της για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσής της. Η εργαζόμενη βρέθηκε βάναυσα κακοποιημένη από αγνώστους έξω από το σπίτι της, το βράδυ της 24ης Μαρτίου, μία ημέρα μετά τη διαπραγμάτευση με τον εργοδότη της για την καταβολή της αποζημίωσης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, η εργαζόμενη, που απουσίαζε από την εργασία της με αναρρωτική άδεια, ενημερώθηκε για την απόλυσή της αμέσως μετά την επιστροφή της στην εργασία. Παρά τις διαβουλεύσεις, ο εργοδότης αρνιόταν την καταβολή της αποζημίωσης και των ενσήμων της παρά το γεγονός ότι επρόκετο για ιδιαίτερα χαμηλά ποσά.
Η τελευταία διαπραγμάτευση έγινε στις 23 Μάρτη, παρουσία και του Σωματείου Σερβιτόρων - Μαγείρων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του εργοδότη, ο οποίος αυθαίρετα άρχισε να φωτογραφίζει με ψηφιακή μηχανή τα μέλη του σωματείου. Μετά από απαίτηση να σβήσει τις φωτογραφίες, σήκωσε την μπλούζα του κι επέδειξε το όπλο που έφερε στη ζώνη του! 
Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνόμοι, αφού κατέγραψαν το γεγονός, «συνέστησαν» στην εργαζόμενη και τα μέλη του σωματείου να μην προβούν σε μηνύσεις, ώστε να μη δεχθούν αντιμήνυση κι οδηγηθούν όλοι στο αυτόφωρο.
Εντελώς συμπτωματικά, το επόμενο βράδυ 24 Μάρτη η εργαζόμενη έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το σπίτι της, όπου την ξυλοκόπησαν άγρια και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη και λιπόθυμη στην είσοδο του σπιτιού της. Η αιμορραγία και κάποιου τύπου αναισθητικό που χρησιμοποίησαν οι τραμπούκοι έκαναν την εργαζόμενη να μείνει για περίπου 10 ώρες παρατημένη μπροστά στην πόρτα της, όπου τη βρήκε τα ξημερώματα ένας μετανάστης, της έριξε νερό στο πρόσωπο και τη βοήθησε να καλέσει βοήθεια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν η ληστεία, καθώς, όταν η εργαζόμενη συνήλθε, είχε πάνω της και τα χρήματα και το τηλέφωνό της. (Πηγή: www.avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου